Zabava

Čekamo ljeto, subota 13.april'24.

Čekamo ljeto… Prava ljetna atmosfera na slapovima  Panonike, temperatura vode je 19 stepeni, zraka na suncu 28 stepeni celzijusa.  Trenutno naša FNE proizvodi 24,8...

Opširnije

SPORT I REKREACIJA

Pušteni u rad Slani slapovi Panonike

Na zadovoljstvo naših dragih gostiju, u petak 29.marta su pušteni u rad Slani slapovi Panonike. DOBRO DOŠLI !

Opširnije

NOVOSTI / INFORMACIJE

Konkurs za izbor i prijem sezonskih radnika 2024

Tekst Konkursa za izbor i prijem sezonskih radnika 1.4.2024 PRIJAVNI LIST SEZONSKI RADNICI 2024

Opširnije

Restoran

Na trećem Panonskom jezeru nalazi se Restoran ”Panonski Lovac” koji nudi bogatu gastro ponudu, prelijepi enterijer, dvije ljetne bašte, parking i povoljne cijene. U restoranu se organizuju proslave svih vrsta.

Gastronomija

Ukoliko želite da popričate sa prijateljima, da se odmorite u ugodnom ambijentu i osvježite uz sladoled, kafu ili neke druge napitke, želite da pojedete nešto ukusno i brzo, na raspolaganju su vam beach i snek barovi i grilovi na 12 lokacija u krugu kompleksa.

Kako do nas...

Kompleks slanih Panonskih jezera se nalazi u samom središtu grada Tuzla i lako je dostupno iz svih pravaca. Tuzla je sjedište Tuzlanskog kantona i ekonomski je, univerzitetski, kulturni, obrazovni, zdravstveni i turistički centar sjeveroistočnog dijela BiH.

Pristupačne cijene

Kompleks slanih Panonskih jezera je uvjerljivo najjeftinija turistička destinacija u BiH u odnosu na dostignute standarde boravka gostiju, kvalitet, karakteristike i ljekovitost vode i ostalih usluga na kompleksu.

 

 

Panonika oaza slanog okusa

Panonika kao jedinstvena turistička atrakcija u jugoistočnoj Evropi uključena u svjetsku asocijaciju vodenih parkova, mjesto zdravlja, kulture i sporta sa sloganom – ”Osvježite vaša čula i zdravlje u gradu slanih laguna” !!!

 

 

 

 

 

 

unwto-panonika