Zabava

Održan Dan male raje | Panonika Kids day

JKP Pannonica i Udruženje ‘’Zemlja djece u BiH’’ danas su organizovali veliku zabavu za malu raju ‘’KIDS DAY’’. U dječijem zabavnom parku ‘’Slana banja’’...

Opširnije

SPORT I REKREACIJA

Vožnja pedalinama na prvom Panonskom jezeru

Naše pedaline su spremne i čekaju vas na prvom Panonskom jezeru. Dobro nam došli! Pratite nas na: Instagram | https://www.instagram.com/panonikatz/ Twitter | https://twitter.com/Panonska_Jezera Web...

Opširnije

NOVOSTI / INFORMACIJE

Završena ljetna sezona kupanja 2018

Poštovani gosti Panonike, Obzirom na prognoze sa naglim vremenskim promjenama u narednoj sedmici, niske jutarnje temperature i velike troškove održavanja kompleksa slanih jezera u...

Opširnije

Restoran

Na trećem Panonskom jezeru nalazi se Restoran ”Panonski Lovac” koji nudi bogatu gastro ponudu, prelijepi enterijer, dvije ljetne bašte, parking i povoljne cijene. U restoranu se organizuju proslave svih vrsta.

Gastronomija

Ukoliko želite da popričate sa prijateljima, da se odmorite u ugodnom ambijentu i osvježite uz sladoled, kafu ili neke druge napitke, želite da pojedete nešto ukusno i brzo, na raspolaganju su vam beach i snek barovi i grilovi na 12 lokacija u krugu kompleksa.

Kako do nas...

Kompleks slanih Panonskih jezera se nalazi u samom središtu grada Tuzla i lako je dostupno iz svih pravaca. Tuzla je sjedište Tuzlanskog kantona i ekonomski je, univerzitetski, kulturni, obrazovni, zdravstveni i turistički centar sjeveroistočnog dijela BiH.

Pristupačne cijene

Kompleks slanih Panonskih jezera je uvjerljivo najjeftinija turistička destinacija u BiH u odnosu na dostignute standarde boravka gostiju, kvalitet, karakteristike i ljekovitost vode i ostalih usluga na kompleksu.

 

 

Panonika oaza slanog okusa

Panonika kao jedinstvena turistička atrakcija u jugoistočnoj Evropi uključena u svjetsku asocijaciju vodenih parkova, mjesto zdravlja, kulture i sporta sa sloganom – ”Osvježite vaša čula i zdravlje u gradu slanih laguna” !!!

 

logo bht 1

 

 

 

 

 

 

unwto-panonika

Pratite nas na Facebook-u!

Pratite sva dešavanja na Panonskim jezerima putem Facebook-a!

Zatvori