Zabava

Sergej Ćetković – Panonika, ljetna bašta Vrtić 23.06.2018.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Saturday – Subota | 23.06.2018. godine ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Plato Vrtić na prvom Panonskom jezeru ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Start: 21:00 sati ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Sergej Cetkovic | Otvaranje ljetne...

Opširnije

SPORT I REKREACIJA

Tuzlanski “IRONMAN” na prvom Panonskom jezeru 25.06.2018.

Centar za sport Univerziteta u Tuzli u saradnji sa Univerzitetskim sportskim društvom i JKP ”Pannonica” d.o.o.-Tuzla  od 25. do 29. juna organizirat će sportske...

Opširnije

NOVOSTI / INFORMACIJE

Cjelodnevna zabava | Panonika | subota 30.06.2018.

Poštovani posjetitelji izuzetna nam je čast da vas pozovemo da svojim učešćem obogatite, a zajedno sa nama i našim partnerima proslavite petnaesti rođendan JKP...

Opširnije

Restoran

Na trećem Panonskom jezeru nalazi se Restoran ”Panonski Lovac” koji nudi bogatu gastro ponudu, prelijepi enterijer, dvije ljetne bašte, parking i povoljne cijene. U restoranu se organizuju proslave svih vrsta.

Gastronomija

Ukoliko želite da popričate sa prijateljima, da se odmorite u ugodnom ambijentu i osvježite uz sladoled, kafu ili neke druge napitke, želite da pojedete nešto ukusno i brzo, na raspolaganju su vam beach i snek barovi i grilovi na 12 lokacija u krugu kompleksa.

Kako do nas...

Kompleks slanih Panonskih jezera se nalazi u samom središtu grada Tuzla i lako je dostupno iz svih pravaca. Tuzla je sjedište Tuzlanskog kantona i ekonomski je, univerzitetski, kulturni, obrazovni, zdravstveni i turistički centar sjeveroistočnog dijela BiH.

Pristupačne cijene

Kompleks slanih Panonskih jezera je uvjerljivo najjeftinija turistička destinacija u BiH u odnosu na dostignute standarde boravka gostiju, kvalitet, karakteristike i ljekovitost vode i ostalih usluga na kompleksu.

 

 

Panonika oaza slanog okusa

Panonika kao jedinstvena turistička atrakcija u jugoistočnoj Evropi uključena u svjetsku asocijaciju vodenih parkova, mjesto zdravlja, kulture i sporta sa sloganom – ”Osvježite vaša čula i zdravlje u gradu slanih laguna” !!!

Vremenska prognoza
25C
sunny
65% humidity
wind: 2km/h E
H 25 • L 25
15C
PET
14C
SUB
16C
NED
21C
PON
23C
UTO

 

unwto-panonika

 

logo bht 1

 

 

 

 

Pratite nas na Facebook-u!

Pratite sva dešavanja na Panonskim jezerima putem Facebook-a!

Zatvori