ponedjeljak, 12 April 2010 21:11

Reklamiranje na prostoru kompleksa Panonskih jezera Featured

Written by 
Rate this item
(0 Glasovi)

marketing

Ostvarivanje poslovne saradnje u oblasti marketinga ogleda se kroz postavljanje Vašeg reklamnog panoa na cijelom prostoru Panonskih jezera na jednogodišnji period uz sljedeće uslove:

Prostor jezera:

  • zakup reklamnog prostora – 50 KM/m² + PDV

           (ograde, prodajna mjesta, sanitarne prostorije, ulazne kapije, ograde plaža...)

Vaša obaveza je izrada reklamnih panoa pri čemu za zakupljene površine veće od 20 m², nudimo popust u iznosu od 10% od stvarne cijene zakupa prostora.

Posebno je interesantna ponuda postavke Vašeg logo-a pojedinačno ili na više kabina za presvlačenje koje se nalaze na plažama oba jezera (ukupno 30 kom., dužina plaža oko 1.000 m), površine od oko 4,5 m², cijena 150 KM + PDV.

Prezentacija Vaše firme na prostoru plaža kompleksa Panonskih jezera (10.000 m² šljunčanih plaža) se može realizovati i kroz donaciju Panonici određene količine manjih suncobrana (promjer do 2m) ili velikih sa logom Vaše kompanije. Broj suncobrana ne može biti manji od 50 jedinica (manji suncobrani). panonska i slapovi

Isto tako, nudimo Vam mogućnost cjelodnevne prezentacije Vaše firme na prostoru Panonskog jezera (marketinški štand, dijeljenje marketinškog materijala ili proizvoda, emitiranje marketinških džinglova preko internog razglasnog sistema na jezeru itd.) pri čemu je cijena usluge ovakvog vida promoviranja 150 KM/dan + PDV.

Kompleks Panonskih jezera u Tuzli je gradski vodeni park, sportsko-rekreativni centar u samom centru grada Tuzle (tri jezera, slani slapovi, otvoreni fitness centar, dječiji zabavni park, Arheološki Park itd.) koji je samo tokom prošlogodišnje ljetnje sezone posjetilo oko 360.000 gostiju (prosječna dnevna posjeta 8.000 gostiju) iz svih dijelova naše zemlje i inostranstva. Kompleks Panonskih jezera je otvoreni park i van sezone koji posjećuje veliki broj građana Tuzle i drugih gostiju. Proteklih godina, kompleks Panonskih jezera posjetilo je oko 2 miliona gostiju, ali uzimajući u obzir činjenicu da je kompleks Panonskog jezera otvoreni vodeni park i van ljetnje sezone za sve ljubitelje prirode i rekreacije, slobodno se može dati procjena od 2,5 miliona posjetilaca tokom proteklih 6 godina rada.

Reklamne poruke Vaše kompanije stimulirajuće će djelovati na sve posjetioce kompleksa i na taj način indirektno pridonijeti Vašoj promociji. Sigurni smo da ćete na kompleksu Panonskih jezera imati prednosti i mogućnosti prezentacije svojih ponuda i svih ostalih proizvoda velikom broju ljudi. Nadamo se da ćete razmotriti naš prijedlog poslovne saradnje i o tome nas obavijestiti radi uspješne dinamike realizacije.guzva_panonska

Prihvatanje ove ponude i oglašavanje na kompleksu Panonskih jezera bi pored Vaše marketinške promidžbe značilo i svojevrsni vid pomoći u radu JKP ''Pannonica'' d.o.o. Tuzla, jedinstvenog u BiH vodenog parka sa slanom vodom, javnog dobra u općoj upotrebi na dobrobit svih naših građana.

Dodatne informacije, slike i slično možete pronaći na našoj web stranici www.panonika.ba, a možete nas naći i na društvenim mrežama kao što su ''Facebook'' pod imenom ''Panonika Tuzla BiH'' i ''Klizalište Panonika''.
 
 
d i r e k t o r
Maid Porobić, dipl.ing.el.
 
Procitaj 226357 times Poslednji put modifikovano utorak, 01 Juli 2014 15:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Kvalitet vode

Mjereno 26, 5, 2015 u 08:00:00 sati

Veliko jezero

temp.

0 ºC

salinitet

0 gr/l

Malo jezero

temp.

0 ºC

salinitet

0 gr/l

Slapovi

temp.

0 ºC

salinitet

0 gr/l

Treće jezero

temp.

0 ºC

salinitet

0 gr/l

Vrijeme

Mostly Cloudy

14°C

Tuzla, Bosnia and Herzegovina

Mostly Cloudy

Humidity: 94%

Wind: 9.66 km/h

  • 26 May 2015

    PM Showers 20°C 8°C

  • 27 May 2015

    Mostly Cloudy 18°C 7°C

Google+Google+TwiterFacebookFacebook